ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο γενικός χειρουργός κ. Καρανίκας προσφέρει μια σειρά από ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, στο ιδιωτικό του ιατρείο στην Αλεξανδρούπολη, διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό. Για τα περιστατικά που δε μπορούν να αντιμετωπιστούν εντός του ιατρείου συνεργάζεται με κορυφαίες ιδιωτικές κλινικές σε όλη την Ελλάδα.

Παρεχόμενες Ιατρικές Υπηρεσίες:

Ο χειρουργός έχει εξειδικευτεί στη χειρουργική ήπατος – χοληφόρων – παγκρέατος και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα περιστατικά που εμπίπτουν σε αυτή.

Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική. Μικρή τομή στον τράχηλο, με νοσηλεία μιας ημέρας και εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Βιοψίες θυρεοειδούς, μαστού, λεμφαδένων τραχήλου, μασχάλης, βλαβών δέρματος, βουβωνικής χώρας σε αιματολογικούς – ογκολογικούς ασθενείς.

Εκτελείται λαπαροσκοπικά, είναι ανώδυνη και εξασφαλίζει ταχύτερη ανάρρωση και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα έναντι της «ανοικτής» επέμβασης.

One Day Surgery στην αντιμετώπιση κηλών (βουβωνοκήλη, ομφαλοκήλη, επιγαστρική κήλη, μηροκήλη)

Λιγότερος πόνος για τον ασθενή μετά την επέμβαση, ταχύτερος χρόνος ανάρρωσης και επάνοδος στην καθημερινότητα.

Προληπτικός έλεγχος και Χειρουργική Καρκίνου του Μαστού με εκτεταμένο λεμφαδενικό καθαρισμό μασχάλης, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο. Συντηρητικές επεμβάσεις με διατήρηση του μαστού και εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα – Βιοψία φρουρού λεμφαδένα. Χειρουργική καλοήθων παθήσεων του μαστού.

Καρκίνος Στομάχου – Καρκίνος Παχέος εντέρου και Ορθού.

Χολολιθίαση, Καλοήθεις όγκοι Στομάχου, Όγκοι εντέρου, Σκωληκοειδίτιδα

Ογκολογική χειρουργική αντιμετώπιση Μελανώματος – Καρκίνου Δέρματος με λεμφαδένα φρουρό και λεμφαδενικό καθαρισμό.

Σύγχρονες και ανώδυνες τεχνικές στην αντιμετώπιση παθήσεων πρωκτού (αιμορροΐδες, ραγάδες)

Ελάχιστα επεμβατική εκτομή κύστης κόκκυγα και αντιμετώπιση συριγγίων με τις μεθόδους EPSIT, VAAFT. Η ενδοσκοπική θεραπεία δεν δημιουργεί τραύμα στον ασθενή, δεν έχει ουλές και δεν χρειάζεται αλλαγές. Πρόκειται για μια αποτελεσματική, μόνιμη και αναίμακτη θεραπεία που επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει την ίδια μέρα στην καθημερινότητά του. Η διαδικασία διαρκεί από περίπου 30 λεπτά ανάλογα με την περίπτωση και δε χρειάζεται νοσηλεία καθώς γίνεται με τοπική αναισθησία στο ιατρείο ή σε κορυφαίες ιδιωτικές κλινικές με τις οποίες συνεργάζεται ο γενικός χειρουργός κ. Καρανίκας.

Ενδοσκοπική αντιμετώπιση των παθήσεων του ορθού με τη χρήση εξειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού (TEO – Transanal Endoscopic Operations).  Ότι πιο σύγχρονο στη διαπρωκτική αντιμετώπιση όγκων του ορθού, χωρίς ανοικτή επέμβαση και χωρίς κολοστομία.

Εντός του ιατρείου πραγματοποιούνται οι μικροεπεμβάσεις που αφορούν σπίλους, τμηματικές ονυχεκτομές, αφαίρεση κύστεων κ.α.

Τοποθέτηση περιτοναϊκών καθετήρων λαπαροσκοπικά και με την ανοικτή μέθοδο.

Τοποθέτηση κεντρικών καθετήρων (Hickman, Infusion Port), αλλά και περιφερικών Picc με τη βοήθεια υπερήχου, σε αιματολογικούς και ογκολογικούς αρρώστους, αλλά και συντήρηση των καθετήρων.

ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ