ΙΑΤΡΕΙΟ

/ΙΑΤΡΕΙΟ
iatreio-karanikas1

Το ιατρείο του γενικού χειρουργού Dr. Μιχαήλ Απ. Καρανίκα βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα επί της οδού Βενιζέλου 51 (2ος όροφος – δίπλα στον ΟΤΕ).

Σ’ ένα καλαίσθητο χώρο με εξοπλισμό νέας γενιάς, ο ιατρός προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των ασθενών του με σύγχρονες μεθόδους θεραπείας και εξατομικευμένη προσέγγιση.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω τον εξοπλισμό που έχει στη διάθεσή του ο ιατρός:

  • Πλήρες σηπτικό χειρουργείο μικροεπεμβάσεων για όλες τις μικροεπεμβάσεις που πραγματοποιούνται εντός του ιατρείου καθώς και για βιοψίες.
  • Συσκευή EPSIT (Endoscopic Pilonidal Sinus Treatment) και VAAFT (Video-Assisted Anal Fistula Treatment) της Karl Storz μαζί με ενδοσκοπικό πύργο telepack για την αντιμετώπιση ενδοσκοπικά κύστεων κόκκυγος και συριγγίων.
  • Συσκευή TEO (Transanal Endoscopic Operations) της Karl Storz. Η συγκεκριμένη συσκευή αποτελεί ότι πιο σύγχρονο στη διαπρωκτική αντιμετώπιση όγκων του ορθού, χωρίς ανοικτή επέμβαση και χωρίς κολοστομία.

Το ιατρείο του χειρουργού λειτουργεί: Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 21:00 εξυπηρετώντας ασθενείς και περιστατικά από όλη την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, αλλά και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών συνιστάται η επικοινωνία με την γραμματεία του ιατρείου, για τον προγραμματισμό ραντεβού.

Gallery